Miro - 6 april 2012

Publicerat av Jennie Börs den 06 April 2012 kl. 21:39 i Ridpass - Miro
Då var även dagens ridpass avklarat, även idag var det lite blandade känslor. Från backen ser det nog många gånger ganska bra ut, men min personliga känsla är kass. Tror det har att göra mycker med att jag försöker fokusera på annat än just Miro just nu. Jag vill få iordning på min sits, lära mig att sitta rakt från huvud till sittben. Lära mig att känna båda sitsbenen exakt lika mycket samtidigt som axlarna är parallella och min blick rakt fram och inte sneglandes ner åt höger.

Red lite basic bara, att han ska lyssna både framåt och tillbaka i alla gångarter. Red blandat på volter och en lite större fyrkant. Blev även lite förvänd galopp då han lossar ganska bra i det. Nu till saken, jag har bestämt mig på att få iordning på min sits så att jag sitter parallellt till nästa tävling (14 april). Grejen är bara den att jag vill ju fortfarande att Miro ska vara på plats med "den där" känslan. Jag blir frustrerad när jag har för mycket i huvudet och då blir det bara pannkaka av alltihop.

Vet dessutom vad både jag och Miro skulle behöva ridmässigt just nu, tyvärr går det nog inte att lösa så vitt jag vet. Nästa vecka blir i alla fall tuff för oss, både Pernilla-träning och Göran-träning. Det blir bra och jag ser fram emot det, hoppas på en massa bra tips till tävlingen. Utöver det blir veckan ganska slapp fram till träningen för Miro, han ska bara få njuta och lite kul förhoppningsvis!

Johanna fotade idag, här kommer en outfit-bild och ett litet smakprov i alla fall. Mer kommer senare!


Träns: Cheval + Höökspannband + Globustyglar
Sadel:
Jaguar + Globus stigläder + Royalsteel stigbyglar
Sadelgjord: Stübben
Schabrak: Horse Guard
Benskydd: Börjes

Hjälm: Lamicell
Hoodtröja: Ullared
Jacka: Mountain Horse
Ridhandskar: Rockel
Ridbyxor: Mountain Horse
Chaps + skor: Mountain Horse + CRW
Sporrar + tillbehör: Hansbo

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback