Miro - 11 april 2012

Publicerat av Jennie Börs den 11 April 2012 kl. 22:30 i Ridpass - Miro
Miro var nästa ponny på tur. Fick börja med att rida lite sluta/tagen bakdel runt på fyrkanten i trav, för att sedan rida lite framdelsvändningar. I framdelsvändningen skulle jag ligga varv på varv och känna att han verkligen flyttade sig för skänkeln, i det skulle jag även ändra på ställningen. Red sedan lite skänkelvikningar och snett igenom. Därefter blev det lite skrittarbete med vändningar på bakdelen, supersvårt då Miro gärna slinker undan med baken. Jag fick dock lite läxa för att träna på det till nästa gång.

I galoppen red jag på fyrkanten och 10m volter på långsidan, avslutningsvis i båda galopperna red jag halvt igenom och räta ut på långsidan (som i LA:1). Avslutningsvis fick jag rida på åttvolt, 10m åt varje håll. Först i nedsittning och sedan i lättridning.

Miro kändes fin till och från. I galoppen fick jag inte riktigt det där trycket och känslan i handen som jag vill ha. Fick nästan rida ihjäl mig till och från för att han inte skulle tvärbromsa. Traven i slutet kändes också bra, i åttvolterna kändes det verkligen som att han kom igenom lite extra. Tyvärr kändes det som jag fick jobba lite självständigt idag, har nog att göra med att jag inte red på min ordinarie plats. Vissa bitar från passet kan jag i alla fall ta med mig, andra kan jag lägga bakom mig. Göran tyckte i alla fall att han blivit finare i formen, han säger det nästan varje gång och det måste ju betyda att vi kommer framåt!


Hoppas på att vi är ute nästa Göran-träning, då ska jag försöka då någon som fotar!

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback