Imorgon!

Publicerat av Jennie Börs den 13 April 2012 kl. 22:28 i Vardag
Uppdateringen har varit lite si och så de senaste dagarna, men jag har fullt upp kan jag säga! Min syster har förlängt en sena i halsen vilket gör att hon inte kan rida eller så = dubbelt av stallarbete för mig. Jag klagar dock inte, tycker bara att det är roligt att ta hand om båda ponnyprinsarna.

Imorgon är det tävling som gäller för mig och Miro, har förberett mer eller mindre hela dagen idag. Startar inte supertidigt imorgon, ganska skönt faktiskt. Går upp till stallet vid halv åtta imorgon och fixar det sista, sedan åker vi cirka en timme efter det. Nu väntar sängen för min del, gäller att sova gott inför morgondagen.



Kommentarer
Kommentar av: Carro

Sv: Jag förstår precis hur du menar och tycker du har mycket rätt i din text! Det är såklart fel att köpa en outbildad häst om man själv inte kan ta ansvaret.

Och så finns det såklart hästar som gått jättehöga klasser som är skitsvåra att rida. Grejen jag ville få fram är att jag ser många som vill komma högt, köper sjukt snälla hästar som hoppar allt med vem som helst på ryggen och startat LA sin första tävling, då tycker jag det känns lite fel.



Men som sagt smaken är som baken! TUR DE :D

2012-04-14 @ 22:11:35
Blogg: http://baraacarro.blogg.se/
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback