Säterbygdens Ridklubb: 24 september 2011

Publicerat av Jennie Börs den 24 September 2011 kl. 18:56 i Tävling
Är ju inte jag som tävlat, men Evita är väl ändå en del av bloggen så då får ju självklart hennes resultat vara med här! Det har varit en jättebra dag för Johanna och Evita, en riktigt bra lokaldebut. Evita tyckte nog att det var ritkigt skoj att vara ute på banan igen, man märkte på henne direkt när vi kom utanför stalldörren att hon förstod att det var något roligt på G!

LD (70cm): En riktigt bra och felfri runda! Båda två gjorde precis vad de skulle, de kom bra på hindren och hade ett bra flyt helt enkelt. När Johanna hoppat själv under sommaren har de gärna hamnat i ett litet tillbaka läge där Evita kryper allt för tätt inpå hindern, men nu stämde det bra!

Efter klassen sa Johanna att hon var sugen att rida en klass till så jag la fram förslaget att hon skulle efteranmäla sig. Hon tvekade dock och tyckte att det räkte. Men när vi pratade med Malin så fick hon verkligen blodad tand, så en klass till fick det bli!

LC (80cm): Även denna runda var bra! Dock lyckades de peta sista hindret, men det är ju sånt som händer och Johanna sa att hon tog på sig det. Hon hade ändå tänkt utgå efter grunden eftersom hon inte kunde omhoppningen. Men även denna klass såg bra ut, de var överrens och allt bara flöt.

Jag tycker de gjorde en riktigt bra debut och tycker Johanna var modig som efteranmälde sig! Hon har ju en hel del tävlingsnerver, men de börjar nog coola ner sig lite nu. Bilder kommer. :D

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback