Miro - 14 september 2011

Publicerat av Jennie Börs den 14 September 2011 kl. 20:35 i Ridpass - Miro
Idag red vi ut med Klara och Jack, Johanna och Evita. :) Det blev en tur till Djupdalarna, vilket var mycket länge sedan! Miro var jättesnäll, lite ovant att behöva rida ihop honom så mycket, hehe. Vi brukar ju rida ut med stora hästar, så Miro får verkligen springa på för att hänga med! Men idag fick vi rida med korta steg.

Han var inte alls speciellt tittig, det var någon gång bara. Reningsverksbron fungerade super, på slutet har han alltid stuttsat över den när vi rider bortåt, men idag gick han bara på sniskan. Lite bus gjorde han i Djupdalarana däremot, först blev han lite arg när han inte fick galoppera upp för en backe (dum matte som sa att vi skulle trava ..) och sedan när vi skulle trava på rakan, då jäklar sa han! Gjorde något lufthopp när vi skulle trava iväg, herre gud, man ska ju galoppera där! ;)

Han var fin i alla fall travade på ordentligt med god energi, även mycket reglerbar. I galoppen blir han lite småstark, men han är fortfarande lätt att kontrollera. Vi galopperade i kort, kort galopp när de andra travade tex. Märks att han blivit starkare i sin högersida, förut har han bara velat gå i vänstergaloppen i skogen för det är enklare, men idag red vi i kort, kort galopp och han protesterade inte! Nöjd med lille ponnyn. :)

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback