Lektion och möte

Publicerat av Jennie Börs den 27 September 2011 kl. 22:09 i Vardag
Idag blev det dressyrlektion på Helios, var över ett år sedan jag red honom nu! Han var dock inte som jag minns honom, men i alla fall. Gick sådär bra, han ville inte riktigt få med yttersidan helt och att korrigera det var inte det lättaste alla gånger. Men ibland kändes det väldigt bra! Han vill gärna krypa ihop och bli kort i nacken, så ville ha honom lite mer framåt och neråt i nacken.

Vi red lite på volterna och sedan bogen in och tio metersvolter. När vi fick med yttersidan blev allt bra, man får ta det lite i taget. Blev det minsta lilla "för mycket" slog han sig fri och gick med huvudet i vädret. Men när han är på plats så är han väldigt fin och trevlig att rida, då behöver man mest bara sitta och rida sina halvhalter och engagera det man har fått fram. Vill gärna rida honom snart igen för att hitta flera knappar! Kände att på slutet började jag hitta honom ganska bra i alla fall.


Hihi, jag och Helios våren 2008! Där var han fyra år och det var andra gången jag red honom.

Efter ridningen provade vi att lasta Miro och Goliat tillsammans och det var inga problem, så på lördag får Miro en transportkompis med sig. :) Sedan var det us möte som gällde!

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback