Evita - 15 september 2011

Publicerat av Jennie Börs den 15 September 2011 kl. 20:41 i Ridpass - Evita
Idag skulle jag egentligen ridit Miro, men jag och Johanna böt; det ångrar jag inte!

Evita var med redan från början, gjorde lite bakdelsvändning och hon vände hur fint och snällt som helst. Travade och var i en låg form på en gång, inte stadig men så att hon är med på bettet och tar kontakt regelbundet. Sedan busgalopperade vi runt, runt hela paddocken, dunderskoj! Evita taggade på som sjutton och bara öste på, sedan var det ingen hitt att skritta, hehe.

Efter det öste hon på som sjuttin i traven, ibland börjar jag nästa fundera om hon har lite varmblod i sig, för hon skottar verkligen på som en liten travarhäst! Men vi jobbade igenom det, mycket tillbaka och samal ihop den där energin. Och sen var hon dunderfin! I princip helt stadig i traven, jag behövde bara sitta där och rida halvhalter och räta upp mig och på med sätet. Om hon skulle gå sådär på dressyrbanan skulle hon nog både kunna plocka till sig 6or och 7or i travdelen i en LC. Evita kan vara dressyrponny hon också!

Vi galopperade inte mer, vi lever på känslan i traven. Hon blir trött fort också, och det är ingen idé att bråka för mycket med henne när hon är trött. Och hon var så himlans fin i traven. Fina, älskade prinsessan. ♥

Fina flickan i vintras. :)

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback