Dag 21 - Fula ovanor

Publicerat av Jennie Börs den 21 September 2011 kl. 21:57 i Allt & inget
Vi alla har våra brister i ridningen och det har även jag. Innan har jag haft en väldigt ful ovana att vika mig i min högersida, men det är något som jag jobbat väldigt mycket på och det har gett ett mycket bra resultat då jag blivit mycket stabilare.

Just nu är jag inne i en period där jag lutar mig överdrivet mycket framåt när jag rider lätt, usch på det. Jag gör det helt omedvetet, men när jag såg hur ILLA det såg ut på några bilder från helgen fick mig verkligen en funderare. Varför? Jo, för att jag vill att Miro ska komma framåt och neråt, vilket han gör även om jag sitter upprätt. Nu ska jag verkligen jobba på sitsen i lättridning, för det är verkliggen inte fint ..


Här är jag visserligen bortkapad, men ni ser ju tydligt att jag sitter framåtlutad!

En annan ful ovana jag har är att träna med högerhanden. Den vill gärna tränga i båda varven, speciellt om hästen trcker lite med bogarna. Jag har dock jobbat ganska mycket med det nu på slutet, fick ett jättebra knep av Caroline som jag brukar lägga fokus på då och då under ridpasset. Det har blivit bättre, men ännu är det inte löst till hundra procent.

Jag har även andra ovanor, men ska inte lista fler för då blir ni för uttråkade ..

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback