Dag 1 - Presentation av mig själv

Publicerat av Jennie Börs den 01 September 2011 kl. 20:25 i Allt & inget
Ja, vem är jag? En del av känner mig antagligen mer medan andra känner mig mindre! Nu ska jag försöka dra en så kort presentation som möjligt ..

Mitt namn är Jennie Börs, född den 29 mars 1995 så jag är alltså 16 år gammal. Jag bor i Säter med min familj, mamma, pappa och lillasyster 14 år och där har jag bott i hela mitt liv. Vi bor lite "utanför stan" eller vad man ska säga, vi bor inte i självaste centrum utan på ungefär 15min gångavstånd. Hemma har vi två katter, Trulsa och Bamse, och tre kaniner, Selly, Eyeor och Elvis. De två förstnämnda kaninerna har egentligen andra namn, men de används aldrig.

Som person är jag ganska blyg och gör inget större väsen av mig. Folk får ta kontakt med mig, jag är inte den som tar kontakt med andra. Men om jag lär känna folk så har jag inget problem med att prata, haha. Tror även att jag uppfattas som en helt annan person här i bloggen jämfört med verkligheten.



Jag har precis börjat första året på gymnasiet, på Helixgymnasiet i Borlänge. Där läser jag ett estetiskt utformat program som kallas Digital Design, vi är första året på det programmet. Jag trivs bra där, vi har inte riktigt kommit igång ännu men jag gillar upplägget på skolan = längre dagar där man har inlagt i schemat för individuellt arbete, på så sätt kommer det inte bli lika mycket plugg på hemmaplan. Dessutom kommer jag läsa många ämnen som intresserar mig, det gör att det blir roligare att gå till skolan.

Tiden efter skolan spenderar jag ofta på ridklubben, som ni kanske redan visste. Vad jag gör där är kanske självklart, allt arbete kring hästarna + kompisar. Inom hästsporten är det dressyren jag siktar in mig på, det visste ni kanske också redan. Tävlar på lokal nivå just nu, men givetvis siktar jag högre. Mer om ponnyerna får ni läsa i nästa inlägg.



Fotografering och photoshop är andra intressen. Favoritmotivet är givetvis hästar! Fotar med min Nikon D90 som jag har tre objektiv till, men använder mest mitt 70-300 från Nikon. Bilderna redigeras i photoshop och används sedan här .. Att mixtra med HTML-koder är intressant enligt mig, men svårt. Men förhoppningsvis kommer jag lära mig mer av det i skolan!

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback