Rättviks Ridklubb: 29 oktober 2011

Publicerat av Jennie Börs den 29 Oktober 2011 kl. 21:25 i Tävling
Det är Johanna själv som skrivit tävlingsinlägget även idag. :)


LD (70cm)
Framridning/framhoppning: Ibörjan var hon lagomt framåt fast jag tyckte att hon känndes seg. Vi travade och galopperade fram. Sedan travhoppade vi på ett blockhinder 1 gång åt båda hållen. Samma sak gjorde vi i galopp. Hon var nu lite mera framåt och jag tyckte att tempot känndes lagomt. Vi kom i galopp över ett räcke 1 gång åt båda hållen och sedan skrittade vi en stund. Efter skrittpausen skulle vi komma på en oxer men det tog ett varv innan jag fick galopp på henne för hon taggade på bakbenen. Men när vi hoppade över den kändes det bra. Vi skrittade då till ridhuset där banan var.

På banan: Hon kändes lagomt pigg inne i ridhuset och man var 2 ekipage inne samtidigt. Vitan stod still så lungt tills de hade hoppat klart. När vi fick startsignal red vi hela banan felfritt och fick en rosett. Jag fick en bra känsla.

LC (80cm)
Framridning/framhoppning: Gjorde samma sak hät fast travade och galopperade inte lika mycket fram som jag gjorde i LD. När vi skulle hoppa fran kom jag 1 gång i trav på blockhindret och sedan 1 gång i vadera varv i galopp. Jag kom sedan på räcket i båda varven. Skrittade en stund och kom sedan på oxern. Hon taggade på bakbenen den här gången också.

På banan: När vi fick startsingnalen galoppeade vi mot hindret i något lång galopp och jag skulle hållt ihop henne lite mer. Vi kom ganska nära och hon han inte riktigt upp med benen och rev med frambenen. Resten av banan gasade jag på lite eftersom vi inte skulle komma till omhoppning. Men vi kom rätt på alla andra hinder. Blev arg på att jag inte håll ihop henne tillräkligt på 1a men sånt händer.

Jag är jättenöjd med dagen och det är Evita också tror jag. ;)


Evita har glömt bort att hon fyller 20år nästa år. :)


Hihi, Evita fick låna Miros fina täcke! Det passar mycket bra till hennes transportskydd. :)

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback