Hedenslund

Publicerat av Jennie Börs den 10 Oktober 2011 kl. 21:09 i Vardag
Idag har Miro fått varit ute på transportäventyr! Första träningen i Hedenslund efter sommaruppehållet, Miro kände nog igen sig på en gång vad som skulle hända. Han hade mycket bråttom in och kunde absolut inte stå still när vi gjorde iordning honom! Dock var det inte jag som tränade idag, utan det var Johanna.

Det gick bra för dem. Mycket nyttigt att sitta på läktaren för min del, man ser verkligen vilken otrolig skillnad det blivit på Miro! Han är mycket mer samarbetsvillig och inte alls opåverkbar. Och sådan skillnad det blir på hans gångarter, nog för att jag känt skillnaden men även för ögat har det en stor betydelse. Det är i alla fall skönt att se att det blivit ett resultat av det jag lagt mycket krut på i sommar!

Nästa vecka är det min tur att träna, jag längtar redan kan jag säga! Sist jag tränade för Pernilla var i slutet av augusti, det kan nog tala om en del. Det ska bli så roligt att verkligen visa hur långt vi kommit och ska jag vara ärlig är jag faktiskt själv förvånad över hur extrem mycket jag lyckats åstadkommit helt själv under den här sommaren. Jag längtar massor till nästa måndag!


Första dressyrträningen efter min skada i våras! Var nog minst lika taggad inför den som jag är nu, hehe. :)

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback