Alla sagor har sitt slut

Publicerat av Jennie Börs den 15 Oktober 2011 kl. 17:32 i Allt & inget
Alla sagor har sitt slut och även den här, även om jag inte alls vill det. Men jag kan inte sitta och blogga på en blogg som ser ut som ett "hej-kom-och-hjälp-mig" med allting i en enda röra, jag är för mycket perfektionist för det. Det värsta är att jag inte har en blekaste aning om vad problemet är, nu går det inte ens att byta utséende eller någonting.

Som det ser ut nu är det här det sista inlägget, om blogg.se svarar på mitt mejl och kommer med en lösning så kanske jag fortsätter. Jag vet faktiskt inte om jag har lust att fortsätta på en ny blogg heller, för jag kommer aldrig kunna hitta ett lika bra namn som detta.

Ja, ni som har Internet Explorer fattar kanske inte vad jag pratar om med huller om buller, men ni andra gör kanske det. Har även återställt hela kodmallen (det var inte meningen, trodde jag var inne på min"testblogg") så den ser inte ut som den ska.

Vi får väl se vad det leder, men jag vet att jag inte kommer klara mig utan blogg ..

Kommentarer
Kommentar av: S

Det är så roligt och givande att läsa din blogg. Det är klart du måste fortsätta skriva och visa bilder. Förstår att det är tidskrävande och besvärligt när det inte blir som du vill, men du gör ett bra och intressant jobb.........

2011-10-16 @ 10:28:48
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback