Miro - 23 november 2011

Publicerat av Jennie Börs den 23 November 2011 kl. 21:32 i Ridpass - Miro
Vi tränade för Göran idag och trots att vi inte ridit speciellt mycket seriös dressyr på slutet gick det bra! Fick börja med att flytta honom i skritt, först vända in framdelen och sedan flytta ut bakdelen. Ställde även igenom åt båda hållen och sådär.

I travarbetet jobbade vi med lite bogen in och skänkelvikning, även ökningar och minskningar (långa och kortare steg). I galoppen red vi bara på fyrkanten och hittade allting, detta genom att tänka lite lite bogen in för att få alla delar på plats, vilket fungerar bra! I traven var han lite småseg, men inte sådär att han bara dör när vi travar på volten/fyrkanten. Mer att det tog emot i bogen in och skänkelvikningarna, men han står emot lite när vi är hemma i ridhuset också.

Överlag kändes det jättebra och fick beröm för att han blivit så mycket finare i formen! Ju längre in i passet man kommer desto längre ut kan man gå in i hörnen vid läktaren också, dock spänner han till lite men han går absolut inte med huvudet i luften som han gör i början. Jag är väldigt nöjd med honom. :)

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback