Fullt ös

Publicerat av Jennie Börs den 20 November 2011 kl. 22:05 i Vardag
Idag har jag varit i stallet iprincip hela dagen, så jäklans lätt att man fastnar där alltså! Vi lastade och åkte iväg med Evita någongång mellan nio och tio, var sedan kvar en stund där ute innan vi åkte. Det är jobbigt att lämna i från sig någonting som varit ens vardag under nästan 11 månader, det är kanske inte en så jättelång tid men man fäster sig verkligen vid de små djuren. Känns skönt att hon inte står allt för långt ifrån hemma och att vi kan åka ut och hälsa på henne. Tårarna brände innanför ögonlocken hela förmiddagen ..



Kom tillbaka till stallet och mockade och fixade, sedan kom Jumanji. Han har fått stått inne idag, med Miro som sällskap i boxen brevid. Imorgon ska de två släppas ihop, hoppas verkligen att de blir kompisar! Vi var kvar i stallet en stund sedan var vi hem och åt lunch med de som haft honom innan.



När de åkt hem packade jag och Johanna upp hans grejor och fixade. Mellan 4 och halv sex sålde jag och Amanda fika på föräldramötet, vi fick även presentera vad us är lite snabbt. När fikat var färdig sålt hade jag tänkt att gå hem, men jag blev visst sittandes på glassdisken inne i kiosken och pratade med Klara och Sandra, ooops.

När jag väl lyckades resa mig därifrån fixade jag mat till Jumanji samt fixade upp en lapp med vad han ska ha för mat, sedan avslutade jag kvällen i ridhuset och tittade på hoppning. Hjälpte till och höja och lite sådär. Hemma vid efter nio, bra jobbat där ..

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback