Då var det kanske dax att avslöja ..

Publicerat av Jennie Börs den 19 November 2011 kl. 21:53 i Allt & inget
Som ni kanske visste har vi varit ute på lite äventyr på den senaste tiden, anledningen är att vi varit runt och provridit några ponnyer, närmare bestämt fem stycken. Igår var vi ner till Jönköpingstrakten och besiktiga en av dessa och han gick igenom! Så från och med imorgon kommer det stå en Cristalls Jumanji i stallet.

Detta betyder dock att vi kommer att behöva lämna tillbaka Evita, vilket känns väldigt tungt och jobbigt. Innan läsare börjar speckulera tänker jag klargöra varför vi har tagit beslutet att skaffa en till egen ponny. Redan i slutet av sommaren började vi fundera över det här, vi skulle dock inte ha bråttom och det har vi inte heller haft. Vi åkte iväg och provade ponnyerna och bland dessa fanns helt enkelt den vi letade efter.

Största anledningen till varför vi väljer att skaffa en till är för att Johanna vill ut och tävla i hoppning och Miro är helt enkelt inte rätt ponny för det. Evita är världen klippa, men Johanna kommer inte kunna tävla henne till den dagen ponnytiden tar slut. Nu kommer Johanna ha fyra tävlingsår tillsammans med den nya, vilket är en ganska lagom tid eller vad man ska säga.

Vi kommer köra hem Evita imorgon på förmiddagen, vilket känns väldigt jobbigt. Hon är verkligen en klippa och hon kommer alltid ligga mig varmt och hjärtat, vi har gått igenom så mycket. Allt kom så plötsligt på någotvis, även om vi varit förberedda på det. Det är verkligen blandade känslor! Det är inte utan tårar längs kinderna som jag skriver det här inlägget ..


Jag och Johanna har packat ihop alla hennes saker idag ..

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback