Stallet hela dagen lång

Publicerat av Jennie Börs den 14 Maj 2011 kl. 21:45 i Vardag
Var i stallet vid sju imorse och morgonfodrade och där var jag fram tills efter åtta på kvällen, haha! Så fort hästarna kommit ut fixade vi stallet och det gick fort, sen har jag mest glidit runt lite. Fotade lite granna, men det var jobbigt när det växlade mellan måln och sol hela tiden, jobbigt när man måste ändra vitbalanser, ISO och slutartider om vartannat. Blir inte bättre av att jag fotade ekiagen på båda banorna, där den ena låhg i motljus men den andra inte, haha.

Red Miro efter tävlingarna och när jag ridit fick han sig ett bad. Miro trodde att han var hingst idag också, tokhästen! Han var skitsur imorse över att han inte fick gå ut, han stod och surade och var arg, skitsött. Sen när han fick komma ut vid lunch trodde han att han var hingst, gick och blåste upp sig och kunde inte skritta normalt. När jag släppte honom i hagen for han runt som en tok och klickade och gjorde caprioller. Jag är glad att han inte gör så när man sitter på, *peppar peppar ta i trä*. Allmänt söt var han i alla fall, filmade lite med Johannas mobil som jag kan lägga upp.

När ponnyn var färdigbadad smorde jag i alla fall och efter det delade jag upp manen, knopparna gör jag däremot imorgon bitti. Sedan var det dax för kvällsfodring. :)



Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback