Nya läsare

Publicerat av Jennie Börs den 31 Maj 2011 kl. 14:48 i Vardag
Besökarantalet har stigit de senaste dagarna, tack vare att jag fick en länk på en av skvallerbloggarna. Det var inte om mig de skrev, utan jag hittade en av deltagarna som kommer medverka i PA3 så jag delade med mig av det bara. Min uppdatering är kanske inte den bästa, det vet jag. Därför tänkte jag fråga alla nya läsare (gamla också för den delen) om vad ni vill läsa om! Det är bara att skriva en kommentar eller dyl. Och har ni frågor är det bara att ställa dem så svarar jag.

Förövrigt kan man väl säga att det är slut på skolan nu. Hel sjukt, men jag vet inte när vi gick en heldag i skolan sist? Varje dag har det varit något och idag är inget undantag. Har bara tittat på bio, "Den nya människan", den var lite småhemsk om man tänker på budskapet men det var ingen "wow"-film. Efter det satt vi och väntade på lektion tills vi insåg att den var inställd. Då städade vi ur skåpen och lämnade nyckeln och gick hem. Strax efter halv 12 tror jag att vi gick.

Här hemma har jag legat ute på stutsmattan och solat i över en timme, riktigt varmt även om det blåste något fruktansvärt. Nu blir det att ladda inför lektion, dock är jag inte så jättetaggad för det. Lektionerna betyder ingenting i stort sätt för mig längre. Tänk att det typ var veckans höjdpunkt innan vi skaffade ponny?


Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback