Np och skoltröjor

Publicerat av Jennie Börs den 11 Maj 2011 kl. 15:43 i Vardag

Kom hem från skolan för en 40min sedan eller nått sånt där. Som säkert många andra redan vet vad det c-delen i matten som gällde idag, usch säger jag bara! Mitt MVG i matte har nog sagt tack och hej för sig och flyttat någon annanstans. Seriöst, jag satt hela provtiden, 100min utan ett enda avbrott! Missade två uppgifter där man kunde visa MVG-kvalitér, den ena fattade jag inte ett smack och den andra hade jag kanske kunnat lista ut om jag bara haft lite mer tid .. Det som är mest störande är att jag visste hur jag skulle räkna ut b-uppgiften, men behövde ju svaret i a för att kunna lösa den. Om jag hade varit smart skulle jag väl gjort en beskrivning hur man räknade ut den för att få lite extra poäng, men det kom jag på i efterhand. Och klockhelvetet satt på en vägg så jag inte såg den, så jag hade verkligen nollkoll på hur mycket tid det var kvar. Nej fy ..

Något som är lite roligare är att idag fick vi våra klasströjor. :D Skulle nog tagit en storlek mindre som jag tänkte från början .. Men lite osäker blir man ju när alla andra som är lika stora som jag tar en storlek större. Aja, den fyller nog sin funktion ändå!


Antar att alla vet hur en svart hood ser ut? Den är det vänstra trycket på framsidan och det högra på baksidan.

Blir stallet mot kvällen, vill rida när det svalnat av lite utomhus. Ska plugga lite genetik också, prov eller vad man ska säga på fredag. SKa göra så gott jag kan, skulle nämligen inte sitte helt fel om jag fick ett bra betyg på det, för jag har gjort väldigt bra ifrån mig i biologi det här läsåret, och jag tackar inte nej till lite extra poäng ..


Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback