Might it all be gone tomorrow?

Publicerat av Jennie Börs den 04 Maj 2011 kl. 20:27 i Tankar & åsikter

Alla sagor har ett slut, så är det ju bara. Min och Blackys historia liksom min och Zanzibars, de är över. Aldrig mer kommer jag att få uppleva den tidpunkten av mitt liv, de är avslutade kapitel. Det som är hemskt är att jag kommit över dem alldeles för mycket. De blir på någotvis bortglömda bland alla andra. Visst, jag brukar pussa på dem ibland och säga hej när jag går förbi boxarna, men på någotvis känns det aldrig som det varit "vi". Självklart älskar jag dem båda, de har en speciell plats i hjärtat som alltid kommer tillhöra dem. Såren rivs upp då och då, självklart, och då kan jag sitta en hel kväll med tårar i ögonen ..



Tanken finns alltid där i bakhuvudet, även om den inte borde finnas där, att en dag kommer Miro inte finnas i mitt liv längre. Han kommer inte vara i vår ägo föralltid, även om jag skulle önska det. Den tanken är hemsk och kan plåga mig! Jag vill inte, vill inte veta att det finns någonting som heter "slut". Usch, nu ska jag sluta tänka på det där ..

Givetvis kommer det kännas jobbigt den dagen Evita ska åka, men jag har inte skapat samma band till henne som jag gjort med Miro, inte än i alla fall. Men jag vet att det kommer kännas tugnt.


Kommentarer
Kommentar av: Babs

Att skiljas från nån är jobbigt och svårt men jag läste precis en vers som jag tyckte mycket om. "Det finns en glädje som är större än sorgen, glädjen att minnas". Njut av den tid ni har nu och stoppa undan de fina minnena att glädjas av längre fram i livet, för vågar man inte ta risken att mista nån man älskar får man ju hellre aldrig chansen att lära känna och älska. Jag kan än känna Mazcots mjuka

lena päls under min hand och den känslan kommer jag aldrig att glömma. Ha det bra med dina ponnyer!

2011-05-05 @ 07:39:49
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback