God morgon

Publicerat av Jennie Börs den 21 Maj 2011 kl. 12:23 i Vardag
Nu har jag varit vaken i sådär kanske en kvart, ganska pigg faktiskt! Har i alla fall hunnit sova från halv sex imorse. Blev lite ändrade planer igår på kvällen, jag hade tänkt sitta och fixa designen hela kvällen men nejdå. Istället blev det att jag följde med och skjussade en häst ner till Ulltuna och vi var inte hemma för sen vid halv sex.

Idag är det full rulle hela dagen tror jag allt. Ska snart upp till stallet och smörja Evitas grejor inför morgondagen! Miro är så snäll och lånar ut sin rosa tävlingsoutfit till henne, sen att det vart ett dressyrschabrak på en hoppsadel var en annan femma. Men jag har inget vitt allroundschabrak som passar hennes sadel, men hon ska få ett eget specialbeställt hon också. :) Det här får duga till imorgon!



Sen ska hon knoppas och ridas, hem och slänga sig i duschen, byta om och fixa sig. Efter det blir blir det ut till Magda och grilla med us, så uppdateringen idag blir nog ganska låg. Johanna och mamma ska i alla fall bada Evita, för det hinner jag inte själv.

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback