Angry Birds

Publicerat av Jennie Börs den 28 Maj 2011 kl. 13:52 i Vardag

Spelet måste vara beroendeframkallande, jag skojar inte .. Men det ska vara versionen "Rio" för den är bäst. Aporna går mig just nu på nerverna och sitter och skrattar hånfullt åt mig, spelet borde heta "Annoying Monkeys" istället, haha.

Jag är helt själv hemma, de andra är och flyttstädar hos Cissi. Jag har roat mig med att spela Angry Birds från när jag vaknade, ungefär. Vädret är tråkigt, men snart ska jag ut till kaninerna. Hade jag varit smart skulle jag tagit med mig lädertvål och läderfett hem från stallet igår så hade jag kunnat smort dressyrsadeln, den bor nämligen ändå hemma. Varför? Jo, det var nämligen inbrott i stallet natten till tisdag. Vill inte riskera att bli av med sadlarna så de får bo hemma tills att är fixat med larm osv. Vi klarade oss ganska lindrigt med tanke på att de höll på att sno alla ridskolans sadlar, dock lyckades de rycka i en dörr för mycket så larmet gick. De fick med sig våra tvättkorgar och några gamla borstar. Lite tråkigt att det låg massor av dyra schabrak i tvättkorgarna, värdet på dem stiger tillsammans upp till 2000-3000kr! Johanna hade ett schabrak i där, det var som tur "bara" ett Sjöhagen för 100:- ... Sen hade de hällt ur hela min nyöppnade Foxfire flaska! :o

Nej, nu ska jag ta och göra något. Fixa ute hos kaninerna och putsa stövlarna och börja packa fram mina saker, sen ska all Miros dressyrutrutsning smörjas. Ska även känna igenom det sista på honom, enligt de vanliga principerna. Han ska badas och knoppas också. Kvällen avslutas med en travlig tacokväll med en del av us samt några skötare! :)


Kommentarer
Kommentar av: jonna

supersöt bild!



jättemysig blogg du har :)

2011-05-28 @ 21:47:36
Blogg: http://livetisadeln.blogg.se/
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback