Väntar

Publicerat av Jennie Börs den 09 Mars 2011 kl. 15:53 i Vardag

Har precis kollat igenom alla bloggar jag följer. Skolan har segat sig fram idag, på son tittade vi på en väldigt äcklig krigsfilm (jag tittade inte speciellt noggrant, mitt sudd blev desto renare och mindre) och bilden släpade sig fram, den som brukar gå fort. Tyskan är alltid seg, i alla fall när vi inte jobbar självständigt. På no hade vi vikarie, vi som skulle fått tillbaka ekologiuppsatsen idag! Känns stabilt att vi har np i fysik nästa vecka också ..

Nu väntar jag på pappa som är påväg hem, för när han kommer hem ska vi äta semlor. Stallet senare idag, när vet jag inte ännu. När pappa kommer hem ska han ringa Torkel, Miro ska få spruta. Vet inte om han kommer tidigt eller sent i kväll, så det styr lite. Karin rider Evita idag (typ nu kanske, eller så är hon precis klar), stort tack. Vi får hoppas att Johanna blir frisk snar igen också!

Och nej, vi ska inte ha en till ponny. Jag tror det räcker med de två som står i stallet. Jag tittar bara på annonser för att det är roligt, drömma kan man alltid göra. Så nu vet du som frågade. :)


Kommentarer
Kommentar av: Amanda - satsande ponnyryttare - EN RIKTIG HÄSTBLOGG ! ~BLOPPIS PÅ BLOGGEN !

Ja det är jag ! :D

vad tyckte du om henne ? :p

2011-03-09 @ 17:41:41
Blogg: http://perfectpony.blogg.se/
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback