Sugen på ett nytt träns ..

Publicerat av Jennie Börs den 22 Mars 2011 kl. 14:48 i Utrustning

Men det är verkligen inte något so står högst upp på prioett listan. Miro har dessvärre på något sätt lyckas revat till nosgrimman på sitt dressyrträns, hur vet jag inte .. Det syns inte på håll, men när man tittar nära och jag kan ju såklart inte låta bli att titta på den hela tiden! Tur tränset inte var speciellt dyrt, 300:- på Ullared.

Något annat jag är sugen på är en vitfodrad remontnosgrima, men det ligger verkligen inte högt upp på prioett listan!


Själv tycker jag det är ganska snyggt, ganska brad nosgrimma och runta spännen! Dock är spännerna inte så bra gjorda så lädret buktar ut lite mer än vanligt. Ganska plastig kvalité på allt utom nosgrimman, men vad kan man begära för 300:-?

Något jag är inne på är om jag ska kolla runt lite efter lösa nosgrimmor, en som man kan ha på tävling och träning bara. Vill ha en bredare aachennosgrimma, en som är "rundad" (eller vad man säger?) och med lagom mycket fodring. Tycker inte personligen att det är fint med för mycket fodring! Pullback vill jag också ha, det är mycket snyggare än vanlig.


Den här nosgrimman från Horze gillar jag starkt, synd att det inte är snokre på den bara .. Annars hade jag gärna vilja ha den.


Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback