Pälsregn

Publicerat av Jennie Börs den 16 Mars 2011 kl. 20:24 i Vardag

Varit i stallet och pysslat med ponnyer. Började med Miro, försökte borsta honom men det går seriöst inte nuförtiden .. Massor av päls samlas i borsten och bildar en hinna så att själva borsten inte når pälsen, om ni förstår. Därför tog jag ryktstenen och ryktstenade med den i ungefär 20min. Förstår inte hur mycket päls det kan sitta på en ponny, det mest komiska är nog att det spelar ingen roll hur mycket man får av .. Det sitter lik förbaskat kvar lika mycket ändå! Det positiva är att nu är alla långa stor borta i alla fall! Blev lite mer pyssel med honom också innan jag gjorde iordning honom för att Johanna skulle rida.

Var in i ridhuset med honom och fick med mig Evita ut. Även hon fick lite omvårdnad. Borstade först, ryktstenade (dock fäller hon inte lika mycket, men nu är även alla hennes långa strån borta!) sedan och sedan borstade jag igen. Sedan plockade jag bort alla hennes grejor och gick hem.


Kommentarer
Kommentar av: Carro

Sv: Jag har tänkt köpa en hoppgjord och veredeuskopior ^^ tänkte även köpa ett regntäcke ;) men kanske skiter i det. fårse :D

2011-03-16 @ 21:53:35
Blogg: http://ponyfocus.blogg.se/
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback