Förlåt för dålig uppdatering

Publicerat av Jennie Börs den 04 Mars 2011 kl. 13:05 i Vardag

Men jag vet seriöst inte vad jag ska skriva om! Förhoppningsvis kommer motivationen tillbaka snart. Idag har jag inte gjort speciellt mycket (ännu i alla fall), var över till grannarna på förmiddagen och gratulerade min tremänning Lucas som fyllde 13 år i onsdags. Pappa hade varit väldigt fyndig och spraymålat en Brännhults (tror det heter så?) jucieflaska svart och sedan skrivit med guld på den. "Grattis 13 ton Lucas" och sedan fyllde vi på den med sten och gömde 25st tior där i. :p Allt för att jävlas, haha.

Har krånglat med den förbaskade bloggdesignen, men det går verkligen inte att ändra någonting typ. Hur svårt ska det vara att få rubriken och linjen under grå .. ? Allting förblir svart. Ska försöka fortsätta klura på det där. Senare i eftermiddag ska jag i alla fall gå upp till stallet. Har tänkt att städa i skåen, det behövs! Allt är en enda röra där inne ..

Ska sova hos mormor inatt, så uppdateringen ikväll blir inte den bästa. Men ska försöka slänga in ett inlägg innan jag går upp till henne i alla fall. :)


Kommentarer
Kommentar av: Emily

Riktigt fin blogg du har! :) Headern är grym! :)

2011-03-04 @ 14:58:11
Blogg: http://allroundryttarnaaa.blogg.se/
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback