Då var helgen över

Publicerat av Jennie Börs den 27 Mars 2011 kl. 20:17 i Vardag

Imorgon är det skola igen, sorgligt nog. Får glädja mig med att jag fyller år på tisdag i alla fall, hoppas jag får några roliga presenter. När jag rabblade upp min önskelista för Johanna här om dagen frågade pappa om det var jag eller hästen som fyller år, ja, det är nog nästan frågan. ;)

Gick bra på Hästis idag, barnen var både söta och duktiga. Först borstade vi lite på Blacky, men det blir ganska rörigt när fyra barn vill göra fyra olika saker, haha. Vi övergick istället till att göra rent vattenkoppar, vilket resulterade att det var ännuroligare att göra rent väggarna från bajs.

Sedan insläpp och hästarna skötte sig fint, upp till farmor för middag och efterrätt och sedan tillbaka till stallet. Jag tömde Miros box när Johanan red, snäll som jag är! Gick hem sen, Johanan och pappa fick klara kvällsfodringen ensama.


Kommentarer
Kommentar av: Anonym

hallå, jag undrar en sak bara & skulle va kul om du ville svara o gärna säga varför, jo jag undrar om vem du gillar mest av nomi & ola, vore kul att se vad folk tycker, tyckte de var passande då båda två ses ikväll på tv! :D svara gärna här: http://robinhoods.se/2011/march/ola-vs-noomi-this-or-that.html#comment

2011-03-27 @ 21:39:58
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback