Prova någon nytt

Publicerat av Jennie Börs den 20 Juni 2011 kl. 14:09 i Allt & inget

Nu är det dax för mig att vandra vidare, igen. Jag är en person som inte tycker om att flänga från den ena saken till den andra och som har jättesvårt att släppa "det som alltid varit". Men nu på sista tiden börjar jag fundera, vad är det jag gör? Jag bryter mot mina tidigare principer! Först böt jag från mirochjag och hit, för att jag inte kunde ha kvar namnet när Evita kom. Nu är det dax igen, än en gång ska jag bryta mot mina principer .. Det har inte ens gått ett halvår!

Men nu ska jag prova någonting nytt och spännande. Jag ska börja blogga tillsammans med någon annan. Det kan bära eller brista, kanske tappar jag läsare eller kanske får jag fler? Men den saken avgör inte jag, för ni kommer kunna läsa exakt samma läsning som här, skillnaden blir att det är en annan domän och det även kommer inlägg från en annan person. För mig känns det bara positivt (förutom att jag har världens separationsångest från dig, gamle käre blogg), det känns på något sätt som min motivatin bara växer till att blogga.

Newforestponnyer kommer alltid att finnas kvar och jag kommer att titta in här och hälsa på då och då. Vem vet, kanske kommer jag tillbaka hit en dag och börjar blogga? Framtiden får utvisa det!

Men från och med nu hittar ni mig här:


Vem har jag med mig? Svaret hittar ni där!

Vi ses där!


Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback