Miro - 4 juni 2011

Publicerat av Jennie Börs den 04 Juni 2011 kl. 22:19 i Ridpass - Miro

Idag blev det dressyrträning för Pernilla! Dagens fokus låg på att få honom att svara framåt ordentligt för skänkeln när jag bad honom om det, inte bara "jaha, ska jag gå framåt också?". Efter att ha ridit framåt och minskat ihop hur mycket som helst blev det helt kanon. Han lyssnade superbra och verkligen väntade på nästa signal från mig. Men för att koma dit måste man rida, det märkte jag allt ..

Känslan jag fick i slutet när jag fick sätta mig ner var verkligen helt otroligt, det där måste ju verkligen vara vad ridning är. Snacka om att den där ponnyn ger en "aha"-upplevelser, verkligen jävligt glad över att han visar mig vad ridning egentligen är .. Kunde korta ihop honom mycket men även med energo och sedan bara sitta till och han övergår till arbetstrav. Galoppen kändes ganska bra den också, men traven klar bäst.

Mamma fotade lite när jag fortfarande red lätt, innan vi hittat allt ordentligt. Synd de inte blev några bilder från slutet, men jag bjuder på några bilder i alla fall. Och man får sån extrem vacker sits i lättridningen!







Dagens outfit:
Hjälm - Gatehouse Hickstead
Kofta - Jojo (marknadsmärke i Thailand, typ)
Ridhandskar - Roeckl Vesta
Ridbyxor - CRW Demin
Stövlar - Mountain Horse Supreme High Rider

Träns - Ullared, men Chavallopannband (två rader rosa swarovski)
Sadel - Dominus
Sadelgjord - Stübben
Stigbyglar - Three Crown Horse (med rosa strass)
Schabrak - Sjöhagen Wear
Benlindor - Märkeslösa (med Mias paddar under)


Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback