Miro - 2 juni 2011

Publicerat av Jennie Börs den 02 Juni 2011 kl. 22:21 i Ridpass - Miro

I början ville han inte riktigt, var lite "vinglig" och sög inte tag i bettet. Men sen blev det annat minsan! Travade fram med spö, samt red lite bakdelsvändningar i hörnen och någon skänkelvikning i skritt och fick positivt svar med energi. Dock råkade jag peta till honom en gång ytterst lite (jag märkte det knappt) och då flög han i luften på en gång. Överkänslig?

Kändes jättebra i galoppen, sög verkligen tag i bettet och galopperade genom hela kroppen. Vänstergaloppen börjar ta över den där superskänslan som jag alltid haft i högergaloppen tidigare. Det är lite roligt faktiskt, nu är det inte speedway-känsla längre. Avslutade med att rida en övning som går till såhär, man rider in i en öppna i början på långsidan, vid mitten gör man en halvvolt in mot x och sedan en till halvvolt ut mot långsidan och ut i öppna. Rider genom kortsidan och sedan öppna i början av långsidan och sen halvvolterna igen. Man ligger och rullar så hela tiden. I vänster kändes det jättebra, i höger blir han lite lat och böjer gärna lite för mycket på halsen. Därför la jag då och då in att jag red högeröppna en hel långsida bara för att stämma av till hundre procent.

Han bjöd jättebra och behöll energin. Hade en jättebra känsla i handen och sådär. Avslutade med att trava av i ett väldigt friskt tempo och det kändes super. Tar med mig dagens känsla inför helgens tävling, det är det här jag vill ha inne på banan!


Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback