KM dressyr: 18 juni 2011

Publicerat av Jennie Börs den 18 Juni 2011 kl. 20:39 i Tävling
Johanna red LC:1an på honom och det gick bra, de var väl lite spänt och sådär men de tog sig runt! Två felridningar blev det, men trots det lyckades de få hop 49,??%! Bra jobbat tycker jag. :)

LB:1
Framridning: Han kändes inte alls lika fin som han brukar, han gick och spände sig men tror även att jag själv spände mig i mitt undermedvetna. Red inte fram jättemycket och intensivt, utan red lite lugnt i alla gångarter bara. I traven red jag på lite framåt för att sedan samla upp och sådär. I collectingring jobbade jag på en avslappnad ponny och det lyckades jga bra med. Red bara lugn och det fungerade!

På banan: Hann skritta ungefär tre varv på volten vid dommaren innan jag fick startsignal. Det kändes som jag hade honom med mig idag, han var inte alls sådär stretigt spänd! Travprogrammet kändes bra, skritten sådär. I galoppen klantade jag till det lite men så kan det vara. I högerfattningen tittade jag ner så han uppfattade att han skulle fatta vänster galopp, och ja. Slutade på 52,76%.

Känns som vi börjar komma in på rätt köl igen, så skönt! Jag var så glad efter ritten, verkligen. Nästa steg är att jag ska våga rida på lite i det där, jag blir lite försiktig nämligen. Men det kommer väl. :)

Bilder kommer imorgon!

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback