Helt slut

Publicerat av Jennie Börs den 15 Juni 2011 kl. 19:02 i Vardag

Hur kan man bli så trött av att vara på ett dagis 5h om dagen? Det blir jag i alla fall. Men det är ganska roligt i alla fall och helt klart värt pengarna. :) Ni kan säkert gissa vad de kommer gå åt till, haha. Har jag två av åtta dagar nu, imorgon blir nog värsta dagen .. Då är det fiskbullar! Mamma sa att de fick de ytterst sällan så det skulle jag nog slippa, men nej.

Väl hemma idag så frös jag så tänkte ta en kopp choklad, men mjölken var slut. Så istället för att få någonting varmt i magen gjorde jag en kall glassmilkshake? Hmh, de blev verkligen mycket bättre. ;) Efter det la jag mig under två fltar i soffan och tittade på TV, men det slutade med att jag halvsov. Tills pappa väckte mig och sa att vi blivit efterlysta i stallet, hoppsan, vi hade visst insläpp!

Nu ska jag snart äta och efter det blir det stallet. Rida lite och hoppas på att det går bättre än det gått på slutet! Sitter även och funderar på en grej, väger för och nackdelar mellan lite saker, haha. Men slutbeslutet kommer i alla fall kanske drabba bloggen, så långt kan jag säga! :)


Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback