Tävlingssugen!

Publicerat av Jennie Börs den 23 Januari 2011 kl. 21:07 i Allt & inget

Jag är något helt otroligt tävlingssugen, varför ska det vara så förbaskat långt till de drar igång igen? Sitter just nu med tdb uppe och planerar vart man ev kan åka, tråkigt nog kan man ju inte se vilka klasser som finns ännu. Jag hoppas verkligen på att vädret är snällt iår så man kan åka iväg redan i mars, men om det är sån bläigt väder att man inte kan rida fram ordentligt känns det onödigt. Två tävlingar är då spikade i alla fall, våra hemma tävlingar såklart! 15 maj (ojsan, har glömde vi bort att vi inte skulle ha innan 17 maj? Vi hade tävling då det året det var snö det 17 maj, inte så speciellt trevligt) är första, det är en lokal/regional tävling men jag ska bara rida lokalt, haha. Det står i alla fall i en liten kommentar att det är både LC och LB, så då kör vi på det. Sedan har vi 11 september (iår igen, vi hade tävling då förra året också, min och Miros debut) och då vill vi också vara med.

Jag och Miro han ju bara göra debuten förra hösten, pga den dumma ringormen! Fast det kanske fanns en mening med det, debuten var ju inte speciellt lyckad kanske. Han var visserligen KANON fin på framridningen men på banan fick både han och jag en black out eller nått .. Den ritten är något jag helst vill glömma, men vi fick otroligt fina lovord av dommaren i alla fall! Anledningen till att det var "meningen" med ringormen är att jag istället för att åka ut på två till tävlingar månaden efter, fick jag lära känna Miro ännu mer. Jag hade nog inte ens tränat för instruktör 10 ggr innan debuten. Nu har vi fått tid att lära känna varandra mer och även träna upp en del svagheter. Dock finns det några kvar ..

Det ska bli spännande att se hur han reagerar på borta tävling, hemma vart ju allt så fel. Hans paddock var sig totalt olik, någon hade släpat dit vita plankor och mystiska bokstäver ju! Märker tydlig förändring på honom när jag tränar i Hedenslund jämfört med hemma, hemma spelar det nästan ingen roll om vi rider förbi det läskiga hörnet 4000ggr på en träning, likförbaskat är det farligt i alla fall. Han är mycket coolare i Hedenslund, verkligen. Han är för hemma kär, precis som Zanzibar. Hörnet hemma är livsfarligt, ute är det aldrig några problem!

Nej, nu ska jag inte tjata mer om det här .. Kändes som det blev lite smårörigt?




Ännu snyggare ska vi bli, here we come in ROSA ♥


Och jag vill tävla Zanzibar också! ♥ (Btw, jag tror jag ridit utan ena stigbygeln i ungefär hälften av alla våra starter .. (a))


Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback