Sista lovdagen

Publicerat av Jennie Börs den 10 Januari 2011 kl. 16:56 i Vardag

Förmiddagen tillbringades ju i stallet, först red jag och Johanna och efter det smorde jag två träns och hon ett träns och en martingal medan vi väntade på att hästarna skulle torka. Dessutom fick vi sällskap av tre hundar och Cissi efter en stund.

När allt var färdig smort fick hästarna gå ut igen, sedan mockade vi och gick hem och åt. Medan vi åt tittade jag och Johanna klart en film som hon börjat med från igår. Först fattade jag ingenting, sen kom jag på att jag redan sett den en gång och då hängde jag med lite bättre .. :p Har även varit ut och tränat, det var lääänge sedan!

Nu sitter jag och chattar med Felicia och våran humor är bäst i hela världen, bara så alla vet! Ikväll är det årets första usmöte, vi vår väl som om det är något nytt att prata om. Cissi tyckte vi skulle ta ne alla kransar också, det är allt annat än skoj!


Sommar, sol och Felicia - Kan det bli bättre? (Joo, kanske om Miro var med på ett hörn ..) Nu är det plusgrader ute i alla fall, men det betyder att det är snorhalt överallt istället!


Kommentarer
Kommentar av: Felicia

forever and always ♥

2011-01-10 @ 18:03:18
Blogg: http://aboutfeliciah.blogg.se/
Kommentar av: Johanna

Jag tycker att du borde säga grattis till Alex också!

2011-01-10 @ 20:18:01
Blogg: http://vampirediariesnews.webblogg.se/
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback