Omotiverad

Publicerat av Jennie Börs den 25 Januari 2011 kl. 21:41 i Allt & inget

Det är precis vad jag är, jag har verkligen ingen inspiration. Därför är uppdatering sådär extremt överdrivet rolig, det blir vad jag gjort under dagen ungefär .. Men ibland har man sina svackor! När jag sitter i skolan och väntar på lektion eller när jag sitter på någon tråkig genomgång är jag super motiverad, jag kommer på massor av skojiga ämnen och outfits. Men när man sätter sig vid datan och ska skriva ner det där braiga inlägget (som jag satt och "skrev i huvudet" när jag tänkte på det) då är det borta. Lika när jag ska klippa ihop outfiten, letar på kanske 2-3 av produkterna och sen tröttnar jag .. :p

Är även sugen på att göra om designen lite, men vi får se när jag får tid till det. Imorgon ska jag försöka ta mig en pluggdag, ha matte prov på fredag och måndag samt att vi ska skriva en no-grej. Dock har jag inte fattat riktigt när den ska vara färdig, vet knappt vad vi ska göra. (a)

En dag jag blev motiverad till idag var i alla fall att göra en liten planering över mina pengar! (Anledningen var att jag fått två papper under två dagar som handlat om skatt, haha) Men nu har jag bestämt mig för att jag måste börja spara, det har verkligen varit ett "fattigt" år och jag är fortfarande fattig. Efter jag köpte kameran har det hela tiden blivit något nytt som jag vill (läs måste) ha. Men nu har jag gjort en liten planering, duktig som jag är!

Herre gud, nu ska jag sluta babbla. Jag vet faktiskt inte ens varför jag skriver det här ... :p


Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback