Ny hjälm?

Publicerat av Jennie Börs den 18 Januari 2011 kl. 21:21 i Utrustning

Ja, det är faktiskt någonting jag skulle behöva. Det fanns en anledning till att jag köpte en ny hjälm förra året, min Euro-Lite hjälm skramlar det nämligen i när man skakar på den! Jag var därför i behov av en ny hjälm och köpte en. Problemet är dock, just nu sitter jag och rider runt i min skrammelhjälm, IGEN! Hur smart det är på en skala mellan 1 och 10 kan ni kanske räkna ut själva ..

Ni undrar då säkert varför jag inte rider med min nya hjälm, anledningen är att jag kommit på att jag inte vill slita ut och förstöra den. Den använder jag vid träning och tävling nu förtiden, + vid enstaka fototillfälle (den är ju lite snyggare och mer dressyraktig än den andra). Vill inte precis rida ut i skogen med den, skulle det bli en reva i den är det ju inte skoj att ha den som tävlingshjälm precis .. Jag är verkligen inte sugen på att lägga pengar på en nya hjälm, dessutom har jag inte speciellt mycket pengar heller!


(Ursäkta det stoora vita mellanrummen, men jag orkade inte beskära och kopierade direkt från internet)

Frågan är bara vad jag vill ha för hjälm! "Alla andra" har ju Euro-Lite hjälmar, därför tycker jag att de är lite tråkiga. Någon som har förslag för fina hjälmar som kostar under 1000-lappen? :)


Kommentarer
Kommentar av: Sarah

Finns ju random-hjälmar av okända märken för typ 500:-. Vanliga hjälmar i sammhet, sånna ahr jag flera stycken av (:

2011-01-18 @ 21:40:25
Blogg: http://tophorses.blogg.se/
Kommentar av: Sarah

Skriv din kommentar här ..

2011-01-18 @ 21:40:38
Blogg: http://tophorses.blogg.se/
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback