Mountain Horse vs Hööks

Publicerat av Jennie Börs den 16 Januari 2011 kl. 17:35 i Utrustning


Antar att Hööks är ute efter att gör sin egen version av MH's Supreme. Detaljerna vid "sömmen" vid tån, snörningen, sömmarna runt snörningen och ja, det var några deraljer. Supreme har dock en lite högre båge, vilket jag tycker är väldigt snyggt!

Hissen går till MH's stövlar och dissen till Hööks! Grattis Hööks, ni är väldigt duktiga på att snå idéer av andra. :) Visserligen skiljer det ungefär 2.000:- i pris, men jag skulle aldrig köpa de från Hööks bara för att de är billigare. Jag lägger hellre lite mer pengar för att få lite mer kvalité, dessutom är orginalet snyggare!


Kommentarer
Kommentar av: Sarah

Måste bara skriva vad jag tycker.. :)



Jag tycker itne att denna stövel från hööks är en kopia av MHs. Finns ganska många stövlar i den stilen. Snörning är ju itne direkt ovanligt, mönstret där fram finns ju på många skor också och sömmarna runt snörningen är för att hålla ihop allt.



Visst är MHs snyggare, men iget fel på hööks heller! Har ju själv ett par sådana från hööks och även junior modellen. Vuxenmodellen är enligt mig bättre än junior, det är skinn ist för läder (:

2011-01-17 @ 00:11:20
Blogg: http://tophorses.blogg.se/
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback