Dag 26 - Ett inlägg om utrustnings-hysterin

Publicerat av Jennie Börs den 26 Januari 2011 kl. 12:00 i Allt & inget

Vi är nog alla inne i den på något sätt, vissa mer, vissa mindre. Egentligen borde man nog ställa sig själv frågan om man behöver allting egentligen. Är man en bättre människa för att man allting extremt supermatchat med rött Scapa schabrak, röda JWskydd, röda PC boots, röda JIN stigbyglar och ett rött swarovski på hästen och för att man själv har röda Tretorn, röd JWkavaj och en hjälm från Charles Owen? Hoppar hästen bättre? Får jag säga det själv blir det för matchat, man får faktiskt ta och välja ut några röda detaljer ..

Jag håller helt klart med att det är snyggt med märkessaker, det ser bättre ut. JW, Tretorn, Kingsland, MH, GG och allt märken som nu finns och självklart väljer man Schockemöhle schabraket för kopian från Hööks. Jag vill gärna ha märken, men det är inte alltid pengarna räcker till, tyvärr. Lite märkesgrejor har jag, men större delen är lite mer åt budget.

Det börjar redan på tidigt stadium, idag kan man se redan på lokal nivå b-ponnyryttare med märkes utrustning, men det blir mer och mer ju högre upp man kommer i klasserna (det är ju självklart). Visst, det kanske går till överdrift, men så kan det ju kanske vara. Vi behöver inte allt - men vi vill ha allt. ;)


Kommentarer
Kommentar av: Linnea - Vinn ett ROSA schabrak!

Så sant. Får ont i magen av tanken på vad allt kostar som alla ungar snackar om att de har och ska ha. Tusentals kronor.... Hysteri är verkligen ordet!

2011-01-26 @ 15:09:06
Blogg: http://ridboken.aenn.se
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback