Dag 01 - Om mig

Publicerat av Jennie Börs den 01 Januari 2011 kl. 12:00 i Allt & inget

Det är alltid svårt att skriva om sig själv, men jag ska försöka!

Jag heter alltså Jennie Börs, en tjej född den 29 mars 1995. Bo i en liten by i Säter med min mamma, pappa och lillesyster. Till familjen tillhör också våra två katter, Trulsa och Bamse och de tre kaninerna, Selly, Eyeor och Elvis. På ridklubben som inte ligger långt hemifrån oss har vi två ponnyer uppstallade, Miro och Evita. Miro är våran egna ponny och Evita har vi på foder. Jag går i klass 9A på Klockarskolan och har en termin kvar där, sedan är det gymnasiet som väntar! Planen är att söka in på Digital Design på Helix gymnasiet. Kommer välja en inriktning som bygger på webbutveckling och foto, superskoj! Dessutom kommer jag ha behörighet att söka till högskola efteråt. Vad jag vill bli i framtiden vet jag inte sikrigt .. Människa kanske?

Som person är jag väldigt blyg och jag är inte någon som gör något större väsen av mig ute bland folk. Dock har jag fått bättre självförtoende och vågar ta för mig mer nu än jag gjorde innan, detta har jag fått genom stallet och hästarna. Jag började rida när jag var i 8årsåldern och det har hållt i sig och att sluta med hästar är nog det sista jag kommer göra i mitt liv.

Jag har ett stort intresse för fotografering, har sedan lite drygt ett år tillbaka en Nikon D90 som jag är väldigt nöjd med. Till den har jag även diverse objektiv och tillbehör. Redigering av bilder är också väldigt roligt, dock blir det lätt ett tvång och jag kan inte ladda upp en ordeigerad bild, haha.

Ja, vad mer ska jag berätta? Har ni frågor får ni helt enkelt fråga. :)


Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback