Utvärdering: Mountain Horse Supreme High Rider

Publicerat av Jennie Börs den 19 Februari 2011 kl. 19:26 i Utrustning


De här ridstövlarna tittade jag på i nästan ett år innan jag köpte dem! När jag väl fått ihop pengar slog jag till och de blev äntligen mina. Hade länge velat mellan de här och Richmond Young Rider (nästan samma som Richmond High Rider, men de har knappknäppning istället för kardborreknäppning upptill och insjunket märke istället för ett i metall). De tog ett tag innan jag hittade ett par som satt bra, men tillslut så blev det ett par i storlek 38 med normal skafthöjd och smala skaft.



Produktbeskrivning:
Supreme high rider från Mountain Horse är en helt ny ridstövel i mjukaste läder, otroligt följsam och fin passform. Utrustad med Stirrup Control System LITE. Lång YKK-dragkedja med resår som följer vaden för absolut bästa passform. Elastisk snörning i vristen. Gele i sulan för hög fotkomfort. Matchande stigbygelinlägg finns att köpa till för bästa grepp i stigbygeln. Finns i fem olika vidder och höjder. Storlek 36 - 42.
Pris: 3799:-



Det är ju ett par hoppstövlar, men jag tycker att man även kan ha de i dressyren eftersom de har en dressyrbåge. Stövlarna är verkligen supermjuka, bekväma att rida med redan första gången (och de blir skönare och skönare för varje gång!). De är väldigt stilrena och sitter bra, dock veckar de sig lite i och med att de är så mjuka i lädret. Jag är verkligen supernöjd med dem och kan rekomendera dem till den som vill ha ett par snygga och bekväma allroundstövlar. Är man en ryttare osm vill ha ett par stövlar som ger mycket stöd för skänkeln bör man nog skaffa sig ett par andra.




Betyget blir fyra av fem Newforestponnyer! Det finns alltid saker som kan förbättras.


Kommentarer
Kommentar av: Anonym

hur tycker du att kvaliten är? med dragkedja och sånt? tacksam för svar

2011-07-22 @ 14:53:52
Kommentar av: horselover<3

kan du rekommendera att köpa dom här stövlarna? har kollat runt lite, och just nu står det mellan dom här och MH richmond high rider :). är kvalitén bra? tacksam för svar ;) <3

2011-11-01 @ 10:48:39
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback