Tre veckor ..

Publicerat av Jennie Börs den 16 Februari 2011 kl. 17:21 i Vardag

.. gick väldigt fort! Var till Falun idag, att hitta en parkerng var inte lätt. När vi fick träffa den första sköterskan sa hon att hon skulle ta av gipset, både jag och pappa blev väldigt förvånade! De hade ju sagt på akuten att jag skulle ha det i tre veckor. Hon klippte i alla fall bort gipset, var jätteäckligt att få av det .. Armen kändes jättekonstig och sen var armbågen gul, haha.

Vi orienterade oss sedan ner till röntgen, de tog två bilder. Var tvungen att räta ut armen lite granna, det var väldiigt äckligt! Tänk er själva att gp med armbågen böjd i 90 grader och sedan räta ut den .. När bilderna var tagna gick vi tillbaka upp till ortopeden (där jag var först) och där fick jag träffa en läkare. Allt såg bra ut och han drog lite i armen, det gjorde lite ont. Vi blev sedan skickade till ortopedtekniska.

Att hitta dit var inte det lättaste, men efter att frågat oss fram hittade vi. Det ligger nämligen i en separat byggnad, kände igen det när vi kom dit eftersom jag var där för flera år sedan när mina hälar krånglade. Där väntade vi i säkert 45 minuter innan vi fick träffa en ortoperd. Han frågade lite grejor och letade sedan fram som en ställning för armen, så den ska jag ha i 1-2 veckor framåt. Man kan reglera den så jag kan räta ut armen i olika grader, om jag bara tvingar ut den kan den nämligen hoppa ur led igen.


En sån här typ, fast för armbågen har jag nu .. :p


Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback