Tävlingssugen ..

Publicerat av Jennie Börs den 19 Februari 2011 kl. 00:11 i Allt & inget

Jag vill tävla, och det är nu! Dumma, dumma arm ..  Visserligen hade jag inte planerat att tävla förrens i slutet på mars, men ändå. Tack vare armen kan jag ju inte fortsätta trimma på alla små detaljer som vi behöver finjustrera. Vi får helt enkelt köra en intensivkurs i finjustreringar när jag får rida igen, mitt mål är att vara så pass stark att jag kanske kan börja rida mot slutet av mars. Är grymt sugen på programridning på klubben den 27/3, men jag vet ju inte hur pass igång jag är ännu så. Dessutom vet jag inte om jag vill rida program i ridhuset (antar att det lär bli där inne, snön lär ju inte försvunnit helt tills dess?), inget skoj att ha en ponny som spänner sig från halva långsidan mot läktaren tills man kommit halvvägs in på nästa långsida .. -.-' Det förstör lixom verkligen hela helhetskänslan!

Vi får se hur igång vi är, men annars siktar jag på att åka iväg på årets första lokala v 17 eller 18, gärna tidigare om allt går som jag vill! Jag sitter just nu med tdb framför mig .. haha! Vårens planer är att bara hitta en bra känsla och få rutin, rida Lc och Lb. Till hösten hoppas jag på att kunna starta La, det är mitt mål i alla fall. Jag vet ju att Miro kan, det är bara det att jag måste lära mig att hantera hans små hyss som han kan få för sig.



Han är så läcker i knoppar! Snyggare kommer han bli, nu har jag ju faktiskt en dressyrsadel! Rosa swarovski på pannbandet, rosa strass på stigbyglarna, Mias schabrak med rosa detalj .. Kan det bli bättre? Dessutom ska det varvas med Säterschabrak och silvrigt swarovski (neutrala stigbyglar till det, givetvis). Dessutom är mina stövlar lite snyggare än skor+chaps, extra vackert är det ju att chapsen glider ner (+ i kanten på att jag lyckats vända stigbygeln fel, not) ..


Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback