Hjälmar jag skulle kunna tänka mig

Publicerat av Jennie Börs den 17 Februari 2011 kl. 21:13 i Utrustning


Charles Owen Fiona
-Dressyrhjälm, har ju kopian på den nu. Orginalet är givet vis snyggare, men egentligen är de inte mycket som skiljer dem åt. Skillnaden är att kopian är lite "rakare" i modellen samt att spännet är mycket fulare än på orginalet.


John Whitaker
-Den fungerar till både hopp- och dressyrhjälm. En Charles Owen Wellington skulle också gå bra, men tycker att det är snyggare med text än snöre baktill.

Charles Owen Ayr8
-Typiskt hopphjälm, jag hoppar ju lixom så ofta .. Men tycker den är snygg, och självklart skulle jag vilja ha den med rosa. (a)

TYvärr kan jag nog dra slutsatsen att de här hjälmarna är alldeles för dyra mot vad min hjälmbudget är, + att jag ska ha en vardagshjälm och inte en fin hjälm (men vem har sagt att jag inte kan ta nuvarande finhjälmen till vardagshjälm, haha). Ska man ha en billigare hjälm är det typ Euro-Lite som gäller, men jag vill inte ha en till sådan. Vill inte ha en typ vanlig sammetshjälm heller, för de tycker jag är fula .. De ser så billigt ut på något vis! Kanske ska köpa en gammal, hederlig JOFA-hjälm? Not


Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback