Jumanji - 17 december 2011

Publicerat av Jennie Börs den 17 December 2011 kl. 20:50 i Ridpass - Jumanji
Kan säga att han var väldigt billig efter att jag jagat honom 45 minuter i hagen! Dest slutade med att jag ringde mamma så fick de komma och hjälpa mig in med honom, tre stycken behövde vi vara. ;)

Träningen gick bra i alla fall, mycket fokus på att ha båda sittbenen lika mycket i sadeln och endast styra med dessa. Väldigt nyttigt att fokusera på sådant, för man märker verkligen på en gång om man tappar någonting! Red en övning med väldigt tvära svängar varvat med att rida rakt fram. Vi red även en del på volten i trav och galopp.

Jumanji blev lösgjord och mjuk ganska tidigt, dock vill ha inte ta tag i handen. Så obeskrivligt svårt att rida när man verkligen inte har någonting i den så var mycket jobb med att få honom att våga ta tag i handen. Det blev bättre, men får fortfarande inte den där känslan i handen. Han blir gärna stark i högertyglen också och jag blir gärna lite stark tillbaka, vilket inte är bra.

Men jag är nöjd med träningen, den vägde upp så han blev lite dyrare igen! Pernilla sa att det bara är att fortsätta som jag gjort, mycket böjda spår så han blir lösgjord och sedan bit för bit försöka få honom att ta tag i handen. Så vi fortsätter jobba som vi gjort!

Kommentarer
Kommentar av: Michelle

super go blogg med sööt design:)



Kramkram<3

2011-12-18 @ 15:00:15
Blogg: http://ponnybrudarna.se
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback