DM Limited Edition Collection

Publicerat av Jennie Börs den 16 December 2011 kl. 21:22 i Utrustning
Jag antar att flera av er redan sett Dressyrmupparnas egna kollektion? Tittade in den imorse i skolan i väntan på att dagen skulle börja och jag måste erkänna att jag är väldigt imponerad över slutresultatet. Kollektionen är verkligen värld en stor hiss!

Alla produkter faller mig verkligen i smaken då de är oerhört stilrena. Jordnära färger som inte sticker ut allt för mycket, men de är samtidigt väldigt fina. Älskar detaljerna, som brodyren på schabraket och "flärpen" på lindorna. De har verkligen lagt ner tid och arbete för att få en så bra kollektion som möjligt och jag tycker det är väldigt bra att de satsat mycket när det gäller både kvalité och komfort, smarta lösningar med right/left-märkning på lindorna och "stoppklossen" istället för flärpar på schabraken.

Tycker det är väldigt roligt att det är Dressyrmupparna själva med hästarna som står för produktbilderna, men jag saknar "klassiska" produktbilder där man enbart ser produkten.



http://shop.psofsweden.se/sv/dressyrmupparna-collection/?XBLG22953=634f36d26958c2ce1a6384bff3cfca9c


Jag skulle inte tacka nej till piké, schabrak och lindor i brunt, skulle passa som handen i handsken i min garderob! Gillar det marinblå och beiga också, men om jag fick välja en färg blir det helt klart brun.

Vad tycker ni om kollektionen? Vilken färg är eran favorit? :)

Kommentarer
Kommentar av: Linn Ingvarsson

Tack tack! Superkul att läsa detta :D

2011-12-18 @ 23:14:31
Blogg: http://dressyrmupparna.se
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback