Utgrävning

Publicerat av Jennie Börs den 20 Augusti 2011 kl. 14:27 i Vardag
Idag har vi stalljour och det är inte alls konstigt att det regnar ute. När hästarna ätit och blivit utsläppta fick jag ställa mig i regnet och gräva fram en sko som kilat ner sig i marken. Antagligen har den legat där något år, eftersom den var för stor för att tillhöra någon som stått där det senaste året. På något sätt har den i alla fall kommit fram nu.

Det regnade mer eller mindre hela tiden och det var ingen enkel match, den satt verkligen som berg. Först provade jag gräva med en vanlig spade men den kunde inte komma ner ordentligt på djupet eftersom den var för stor och klumpig. Istället tog jag en trädgårdskratta och karvade bort jorden tills skon gick att ta loss. Det tog sin lilla tid men jag hade ständigt sällskap av Robbie, haha. Det var mycket intressant tyckte hon, sen stod hon och kliade mig i håret/nacken. På slutet försökte hon även putta bort den lösa jorden med mulen, haha sötan. Det sötaste var när jag fått bort skon, då stod hon och knagde/bet i jorden och slickade på den. Det tyckte även Mary var intressant.





Annars har det inte hänt så mycket speciellt idag. Ska rida senare och sedan ska det tas in hästar och fodras och lite sådär. En dag med stalljour helt enkelt, och en massa regn ..

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback