Tävlingsplaner

Publicerat av Jennie Börs den 28 Augusti 2011 kl. 15:06 i Vardag

Just nu sitter jag och planerar höstens tävlingar. Tre lokala dressyrtävlingar finns det i Dalarna som ligger inom rimligt avstånd, hmh. Det är lagtävlingarna, fast jag förstår fortfarande inte vart sista omgången går. Men jag har kollat på några tävlingar utomläns som inte ligger allt för långt bort, det är i alla fall två till. Det är synd att vi bor en bit ifrån Örebrotrakten, där finns det ju en del faktiskt. Men det är inte värt att åka så långt när man rider LC/LB eftersom resvägen blir så lång.

De två första lagtävlingarna är anmälda i alla fall, den 11 september och 1 oktober. Sista omgången går i Bjursås men dit har jag inte anmält ännu, är inte riktigt hundra på klasser ännu. Annars är det en helg där det står mellan utställning eller dressyr, vi får se hur det blir då utställningen var väldigt dyr .. En till dressyrtävling blir det i alla fall utöver detta. Så fem tävlingstillfällen under hösten!

Miro och jag längtar väldigt efter tävlingarna, nu vill vi försöka få ännu fler bitar på plats. Kanske kan vi lyckas bocka av något av målen som jag satte i vintras, haha. Det återstår att se! :)


Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback