Miro - 26 augusti 2011

Publicerat av Jennie Börs den 26 Augusti 2011 kl. 22:05 i Ridpass - Miro
Vi slängde på dressyrsadeln idag, måste lära mig att rida ordentligt i den igen. (a) Lösgjorde honom i skritten och värmde upp i trav, han var ganska fin i den lite lägre formen. Galopperade igång i lättsits i båda varven för att sedan göra samma sak nedsuttet, fast i förvänd galopp. Jag får verkligen tag på yttersidan i den förvända galoppen!

Red sedan lite skänkelvikningar och 10m volter, inga problem. Lite tjafs i skänkelvikningarna, men det blev bra. Galopperade sedan lite i båda varven och red halvt igenom ut på långsidan i förvänd (som i LA:1) och det satt! Travade av honom lång och låg och gudars så fin han var. Gav honom bit för bit av tygeln och han följde med, slutade med att jag travade på nästan lång tygel och han var kvar på plats, när jag böt varv också. En sån här dag vill jag aldrig sluta rida. En helt avslappnad Miro, tänk när jag får det på tävling! Så himlans nöjd med honom. ♥

Hade givetvis lite skrittpauser också. Kortade även lädren ett hål och jag kunde sitta mycket stabilare då. Så nu rider jag så ett tag framöver så kan jag kanske länga de igen senare. :)

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback