Back on track

Publicerat av Jennie Börs den 01 Augusti 2011 kl. 22:09 i Vardag
Jajamän, efter en del funderingar tänker jag faktiskt blogga här i fortsättningen. Det är helt enkelt här som jag och Miro hör hemma. :)

Idag har jag ridit Samritha, en ridskolehäst, red henne senast på praktiken förra hösten. Hon var stor och lite "bånglig" som vanligt, men hon var lat idag. I vanliga fall måste man bromsa och engagera henne bakåt för hon inte ska ränna iväg men vilan har satt sina spår och idag fick jag välja mellan att gå segt och ge efter eller gå frammåt med huvudet i vädret. Efter massor av tempoväxlingar, halvhalter, volter och lite bogen in blev det bättre. Efter att ha galopperat lite blev det också bra, men i galoppen var hon verkligen seg. Hon vart trött och svettig och på slutet kändes hon ganska fin i alla fall. :)

Miro har varit jättetrött hela dagen, han låg i hagen och sov typ hela förmiddagen, söten! Innan lunch var en reporter från DD och tog lite bilder och intervjuade, så i slutet av veckan blir vi med i tidningen! Annars har det varit en liten segisdag, men efter eftermiddagsmaten tog vi lite bilder på honom med rosetter och segertäcket och sådär.

Nu är jag inne i bildredigeringsvärlden, eller ja, jag kollar vilka bilder som är bäst i alla fall. Bilder från helgen kommer upp så snart som möjligt, men det blir nog inte idag!


Kommentarer
Kommentar av: michelle

riktigt snygg ponny du har! :)

2011-08-05 @ 11:45:14
Blogg: http://michelleomissmadam.blogg.se/
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback