Studiedag

Publicerat av Jennie Börs den 04 April 2011 kl. 11:12 i Vardag

Sånna dagar gillar jag, starkt! Tog mig en liten sovmorgon eftersom jag varit duktig och gått upp tidigt både lördag och söndag, så det tycker jag att jag förtjänade. Just nu sitter jag och färglägger hästar i photoshop, Maja har lyckats lura mig till det, haha. Men det är riktigt skoj! Dock får jag inte till svansen och pannluggen ..

Egentligen har jag andra saker att göra, men såklart skjuter man upp allting. Dagens hästplaner är i alla fall att skritta ut på Evita, tror vi tar en tur bort på Norddalsvägen en ganska bra bit bortåt. I alla fall bort till där backarna är, sen vill jag inte rida längre eftersom det är sjukt läskigt att få möte i de där backarna .. Det är dålig sikt och dessutom kör de välidigt fort där.

Miro ska få åka till Hedenslund och träna dressyr, äntligen ska vi komma igång lite! Blir svart eller marinblått schabrak, har inte riktig bestämt mig ännu. Sen skulle jag behöva ta tag i att fixa till mina paddar så jag kan linda .. men det sket sig ändå eftersom jag inte hade några matchande lindor till de schabraken. De marinblå jag har är nämligen värdelösa, spelar ingen roll hur hårt eller löst man lindar, de lever ett eget liv och glider ner.


Vita lindor hade ju kunnat fungera, men då jade vi fortfarande paddproblemet!


Kommentarer
Kommentar av: Sofie H

Grymt snygg outfit på bilden! Den röstar jag för :DD

2011-04-04 @ 11:38:43
Blogg: http://loewen.blogg.se/
Kommentar av: Karin

Jadu, livet är fullt av svåra val och bekymmer..

2011-04-04 @ 19:25:31
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback