Shopping!

Publicerat av Jennie Börs den 02 April 2011 kl. 20:38 i Shopping
Åkte till Borlänge för att handla lite för presentpengarna idag, började såklart på Aubiose. Hittade ett bar supersnygga ridbyxor på 50% som passade och slog till, eftersom det börjar bli lite tajt om ridbyxor här hemma .. Dock upptäcker jag när jag kommer hem att de inte dragit av något i kassan (tyckte det blev dyrare än jag trodde efter jag betalat), och det sitter ingen 50% lapp på dem heller så antagligen är det någon kund som ängt dem där? Pappa skulle i alla fall åka in på måndag och höra med dem. Får jag de inte för 50% lämnar jag tillbaka dem och köper att par andra.

Blev även en svart MH jacka, så galet snygg och skön! Egentligen behöver jag nog ingen mer stalljacka, men min Säterjacka börjar bli så ful. En ny ska beställas så fort de tar upp beställningar igen! Men åter till köpen, blev även ett dressyrschabrak, hoppsan .. Men de kan ju inte sätta 20% på alla schabrak, då måste man ju köpa ett. (a) Hjälmen jag skulle ha fanns inte i rätt färg och storlek hemma, men jag har beställt en som kommer någon gång i alla fall.

Åkte sedan till Kupolen, där fick jag en ny regnjacka. Börjar bli varmt med softshell jacka så här års.


Svart och diskret! Det trodde ni inte om mig va?

Svart Mountain Horse jacka

Dålig bild på ridbyxorna, de ska vara knäskodda och marinblåa i alla fall

Fick krokar att sätta upp på garderobsdörrarna, så det blir lite ordning på alla träns. Fina färger på dem också! Sen eltejp, fast det är köpt på Jula.

Regnjacka, Everest och ceris såklart!

Kommentarer
Kommentar av: Hilda Andersson

jag tror det är ett sånt schabrak jag har i vitt, och det är väl horse quoard? det suger jättemkt efter redan första tvätten har det fått dålig kvalité och känns jättekonstigt

2011-04-04 @ 06:39:28
Blogg: http://swedishdressage.blogg.se/
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback